KOMPETENCER

FAGLIGE

·   Adobe pakken
·   HTML/CSS og Java script
·   Bootstrap og Flexbox Grid   
·   WordPress og php
·   Social Media
·   Grafisk design
·   App-og webdesign   
·   Digital servicedesign
·   Konceptudvikling 
·   Sketching


PERSONLIGE

·   Resultatorienteret  
·   Mødepligtigt  
·   Serviceminded
·   Kreativ tænkende  
·   Ordensmenneske  
·   Struktureret  
·   Imødekommende 
·   Selvstændig   
·   Skarp æstetisk sans

København NV
augusta.holton@live.dk
(+45) 51 88 55 54

HVEM ER JEG?

Mit navn er Augusta Holton, bosat i København NV og til dagligt studerer jeg multimediedesign på 3. semester på Københavns Erhvervsakademi. Som multimediedesign studerende beskæftiger jeg mig med de kreative processer, der knytter sig til design og visualisering, interaktionsudvikling, kommunikation og formidling.

DESIGNER

Lækkert design er vejen frem til succes. Her har jeg kompetencer indenfor Adobbe InDesign, Photoshop, Experience Design og Illustrator. Derudover har jeg også erfaring med for app- og webdesign.

PROGRAMMØR

Kodning er en vigtig del af min uddannelse. Her er jeg kompetent indenfor HTML, CSS, Bootstrap, php, Java script, JSON og Jquery samt WordPress.

TEGNER

Efter 18 ugers højskoleophold i Odder i efteråret 2015 fik jeg trænet mine tegne- og skitseringsevner, som jeg nu dyrker i min fritid. Selvom jeg sidder meget foran en computer holder jeg stadig af at tegne, skrive og få idéer med blyant og papir i hånden.

PROJEKTANSVARLIG

Med et job som Social Recidential Advicer for DIS står jeg for 26 amerikanske studerende i København. Jeg er derfor vant til at planlægge events, uddelegere opgaver, have overblikket og løse problemer og konflikter hurtigt og effektivt.

KOMMUNIKATØR

Nøglen bag god kommunikation er at nå ud til den rigtige målgruppe. Med en tidligere stilling som marketingassistent samt personlig interesse indenfor sociale medier og kommunikation formår jeg at udnytte mulighederne på sociale platforme kreativt.

FOTOGRAF

Med en god æstetisk sans samt et godt øje for detaljen kan jeg med et kamera og med erfaring indenfor Adobe Photoshop samt Adobe Premiere Pro CC skabe flotte og fængende billeder og videoer.

IDEUDVIKLER

Den rigtige idé skal være på plads for at kunne begynde designprocessen. Her har jeg erfaringer indenfor konceptudvikling for digital servicedesign.
Warning: A non-numeric value encountered in /customers/9/9/0/augustaholton.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 64